Workshop m/Lotte Paarup


Workshop m/Lotte Paarup
Onsdag den 29. januar 2025 kl. 17.30 -20.30 (21.15) 

   Book her

 

"I samarbejde med Sønderborg AerobicClub"

Waoww … vi glæder os til januar 2025 ♡
Vi har fået skønne Lotte Paarup fra København, og vi glæder os til at kunne lave en fantastisk aften til dig.

Et event til dig, hvor du får en masse viden med dig hjem, som kan gøre dig klogere på dig selv og hvor meget power, der ligger i din vejrtrækning. 

 Emnerne Lotte vil komme ind på:
- Åndedrættet og stresshåndtering
- Åndedrættet og din Vagus nerve
- Åndedrættet som værktøj i dagligdagen
- Få ro på nervesystemet gennem åndedrættet
- Åndedrættets store skattekiste, forstå styrken bag en god vejrtrækning


Det får du bl.a. med derfra:

- Vejrtrækningsøvelser
- Evnen til at booste din energi
- Evnen til at connecte med dig selv via dit åndedræt
- Evnen til at skrue ned for dit nervesystem og finde ro

Eventet foregår på gulvet. Der vil være mulighed for at låne en stol, hvis man har brug for at veksle imellem gulv og stol. Da vi har begrænset antal stole, må du meget gerne give besked, hvis du har brug for en stol.

Medbring:
 - Yogamåtte
 - Pude
 - Tæppe
 - Snack/vand

 PRIS: 480 kr.

   Book her

 
Dørene åbnes 30 min før start.  

BONUS: Til dem der har lyst til at blive, vil der være en gratis lydhealing/klangbad ved Camillia Catherina kl. 20.45 - 21.15.


Det med småt:
Der er bindende tilmelding som betyder, at det ikke er muligt for tilbagebetaling, hvis du bliver nødt til at aflyse - uanset årsag. Du er velkommen til at give eller sælge din plads til en anden.

Der er plads til 50 deltagere.
Om Lotte Paarup

Lotte Paarup er oprindeligt uddannet fysioterapeut og indehaver af firmaet "Den Intelligente Krop", som bl.a. består af en netbutik samt et genoptræningsstudie og kursussted.

Åndedrættet er Lottes kerneområde, hvor Lotte lever af at lære danskerne at trække vejret bedre. Hun er kendt for hendes levende og grundige formidling med fødderne i muldjorden og brænder ganske enkelt så meget for emnet.


Hun kalder sig selv for kroppens og åndedrættets agent. Og arbejder med det hun kalder 24-7-åndedrættet – altså at du skal være i stand til at kunne ånde til alle aspekter af livet.

Lotte har siden år 2000 lavet tv og udgivet en række bøger samt dvd/download programmer om træning og sundhed. Gennem de sidste 25 år har hun været nysgerrig på kroppen, som gennem de sidste 15 år er blevet til at dykke ned i vores vejrtrækning.

I 2020 lancerede Lotte sin 135 timers Åndedrætsterapeutuddannelse, der er et produkt af hendes mange år i arbejdet med åndedrættet, som det grundlæggende i alt vi gør.


Lottes arbejde med åndedrættet handler om åndedrættet i dig, og hvordan du helt fra bunden af kan optimere dette, til at leve livet med de krav det stiller. Hendes åndedrætsarbejde handler ikke om kontrol præstation og at opnå et tal, et mål eller lignende. Hendes tilgang til åndedrættet er meget konkret og danner basen for at du kan arbejde videre i mere avancerede åndedrætsteknikker.


Lotte er en populær underviser og foredragsholder med åndedrættet som emne, hvor hun formår at formidle sit budskab på en meget jordnær, anderledes og levende vis. Lotte underviser alt direkte fra hjertet, og det mærker du ❣️


"Lotte mener ikke, at åndedrættet er noget vi kan have patent på – og åndedrættet er ikke en teknik – åndedrættet er en basal kropsfunktion, som desværre går i koks for mange mennesker idag. der er masser af hjælp at hente, og det er ret enkelt – bare du gør noget ved det!"