Ansigtsbehandlinger

Japansk lifting Signatur
Japansk lifting Signatur er en fantastisk behandlingsmetode der reducerer ansigtets ydre tegn på ældning, rynker, poser under øjnene, sorte rander under øjnene m.m.

Ikke alene løftes og forynges ansigtet tydeligt, men hævelser og fine linier reduceres, samtidig med at der kommer mere udstråling, farve og glød til ansigtet, da spændinger i muskler og væv frigives.

Udover at det er en meget behagelig og afslappende behandling, så kombinerer Japansk lifting Signatur også ansigtszoneterapi, lymfedrænage og ansigtsmassage, der tilsammen giver helt unikke resultater.
De teknikker der anvendes er bla. lange, dybe stræk på ansigtets muskler og væv, der styrker strømmen af energi gennem meridianerne, ansigtsmuskler og ansigtets nerver, hvorved der sker en afbalancering af ansigtet, men også kroppen.

Japansk lifting har indflydelse på hele kroppen, da behandlingen indeholder stimulering af hele 24 akupunturpunkter, som påvirker kroppens energisystem.

Behandlingen øger blodcirkulationen, fjerner toksiner, ilter væv og stimulerer produktionen af kollagen og elastin. Efter en kontinuerlig behandling vil Japansk lifting reducere slap hud og forbedre hudens tekstur.

Derudover bliver dine sanser bragt i spil med lækker varme, dufte, forkælelse og lyde ❤️


Pris:
kr. 500 (60 min)
kr. 575 (75 min) m/ekstra touch
Book tid her

 ___________

Japansk lifting Signatur m/diamantslibning
Med denne behandling, får du en diamantslibning i hele ansigtet efterfulgt af en lækker japansk lifting Signatur . Behandlingen øger blodcirkulationen, fjerner toksiner, ilter væv og stimulerer produktionen af kollagen og elastin.

Derudover bliver dine sanser bragt i spil med lækker varme, dufte, forkælelse og lyde ❤️

Du får mange fordele med denne kombi behandling:

- Foryngrer ansigtet
- Reducerer rynker og dybe fuger
- Afstresser kroppen
- Giver huden et sundt og yngre udseende
- Giver en mere ensartet hudtone
- Fjerner stagneret lymfe og giftstoffer
- Giver huden fornyet glød
- Gør porerne mindre
- Cellerne bliver aktiveret, og ansigtet genvinder elasticitet
- Fremmer hudens smidighed
- Fjerner/mindsker mørke rande og poser under øjnene
- Stimulerer bindevævet.

Pris:
kr. 575 (75 min.)
Book tid her


 ___________ 

Relief lifting by me
I denne skønne ansigts behandling arbejdes der både i overfladen af huden og i dybden. Derudover arbejdes der også i nakken og hovedbunden.
Der anvendes bl.a. lange og dybe stræk i ansigtets muskler og væv, og du vil kunne mærke, at der sker en afbalancering af ansigtet og hovedet. 

Der arbejdes også lidt inde i munden, for at løsne op i nogle af de blokereinger der er i kæbemusklen. Der bruges handsker, når der massages inde i munden. 
Olien der bruges er beregnet til begge dele

Med i behandlingen er også afrensning af huden, maske, serum, afsluttende creme.

Book tid her 


 ___________ 

Aroma Signatur ansigtsbehandling “fresh”.
Denne opfriskende behandling indeholder en masser aktive og lækre produkter af citrusfrugter, der får din hud til at stråle af ny energi og glød.
En af ingredienserne er den æteriske olie af grøn mandarin, der giver serien en skøn duft og er en effektiv antioxidant, hvor huden bare får en fantastisk glød.


Behandlingen:

 - Lækker afrensning af huden samt let peeling
 - En dejlig rolig ansigtsmassage, som er energigivende og balancerende. Der masseres med en olieserum, der giver huden masser af fugt. Massagen virker meget beroligende på krop og sind.
- Ansigtsmaske giver en naturlig glød og udstråling og er især god, hvis man har tildens til en mat og frisk hud.
 - Plejende serum, dagcreme og øjencreme.

Imens masken trækker ind - vælg imellem:
 - Hovedbundsmassage
 - Fodmassage
 - Healing


Pris: 
Kr. 500 (55 min.)
Book tid her

 ___________  

Aroma Signatur ansigtsbehandling “tightening”.
Denne ansigtsbehandling er lavet som en anti-age behandling, der strammer op, udjævner og giver en smuk glød til huden. Den anbefales til den modne hud 40+, men kan modtages af alle.
Den er lidt i familie med “Japansk signatur behandling”, som jeg også tilbyder.
 
Der bliver brugt kraftfulde æteriske olier fra Lavendel og Iris, der giver en skøn duft, og som styrker huden og gør den ekstra spændstig.

Behandlingen:

 - Lækker afrensning af huden samt let peeling
 - En dybdegående ansigtsmassage med en olieserum med lavendel og Iris. Serummet er fyldt med antioxidanter og giver huden fugt og næring. Massagen virker på samme tid beroligende på krop og sind.
- Beroligende maske, der er blødgørende og hjælper på fugtbalancen.
- Opstrammende serum, dagcreme og øjencreme.

Imens masken trækker ind - vælg imellem:
 - Hovedbundsmassage
 - Fodmassage
 - Healing

Pris: 
Kr. 500 (55min.)
Book tid her

  ___________


Ayurvedisk ansigtsbehandling
Skøn ansigtbehandling der giver ro,balance og en dejlig afstressende og kærlig energi, der virker yderst beroligende på nervesystemet.

– Afrensning
- Ayurvedisk ansigtsmassage
- Maske
- Hovedbundsmassage
- Ayurvedisk rosencreme + olie

Der vil blive brugt røgelse og skønne dufte under behandlingen.


Pris:
kr. 420 (50 min) 
kr. 550 (70 min)*
*Inkl. ayurvedisk hovedbundsmassage
Book tid her

 ___________

Om diamantslibning af huden

Med diamantslibning af huden får du en dybdegående peeling, som blidt fjerner de døde hudceller, øger blodcirkulationen og genskaber en flot glød i din hud.

Diamantslibning af huden er god mod:

- Acne Store porer
- Rynker og linjer
- Forhøjet talgproduktion
- Trist træt hud (efter fx udbrændthed og stress)
- Uren hud Hævelser under øjnene
- Affaldsstoffer i vævet
- Forhøjet pigmentering
- Har en dybderensende effekt ​


Sådan foregår en diamantslibning:
Diamantslibning af huden er en effektive behandlingsform inden for microdermabrasion (peeling) De små fine diamanter på slibehovedet peeler blødt de døde hudceller væk fra huden. ​
Diamant-peeling (mikrodermabrasion) er en sikker behandlingsprocedure, som polerer og stimulerer huden i dybden. Diamantsliberen fjerner de døde hudceller, samt stimulerer blodcirkulationen både i dybden og i de øverste hudlag. Dette er med til at mindske rynker og fine linjer i huden, samt skaber en forbedret hudkvalitet.

Hvordan fungerer behandlingen: Diamantspidserne skraber blidt hudens øverste epidermale lag og polerer hudens overflade, mens vakuumkontrol stimulerer produktionen af kollagen og elastin. Kombinationen af vakuum og tryk på huden sikrer diamantpeelingens ensartethed.