Healing

Ved Reiki healing overføres “Universel Livsenergi” til modtageren. 

Reiki- energien hjælper med at genoprette balance i krop og sjæl, opløser blokeringer i kroppen og øger kroppens naturlige evne til at helbrede sig selv.

Healingen hjælper til med at genoprette balancen i den fysiske krop via afbalancering af centralnervesystemet, hvorved immunforsvaret styrkes. Reiki  Healing gør det lettere at slippe gamle mønstre der ikke længere  er gavnlige for dig og som begrænser dig i din hverdag.

Du vil opleve mere ro og overskud, glæde samt balance.

Man behøver ikke være syg for at modtage healing. Reiki bruges også forebyggende og er ganske effektiv sammen med andre behandlingsformer. Det virker såvel på fysiske som på psykiske sygdomme.


Hvordan foregår det:
Når du kommer første gang, starter vi med en kort snak, om hvad du ønsker healing til.

Derefter lægger du dig godt tilrette på briksen fuldt påklædt og du får et tæppe over dig. Mange kommer tit til at fryse under healingen.
Når du modtager Reiki healing kan det føles som varme eller kulde de steder på kroppen, jeg placere mine hænder. Nogle mærker også en let prikken.
Behandlingen er meget afslappende og afstressende og oftes føles som en dejlig lethed i krop og sind.

Drik godt med vand især efter behandlingen og hvis det er muligt, så lav ingen aftaler lige bagefter. 

 Healing kan bla. afhjælpe/lindre:
 - Smerter
 - Stress
 - Hovedpine/Migræne
 - Træthed 
 - Spændinger
 - Søvn problemer
 - Muskel og ledsmerter
 - Reducerer bivirkninger ved et medicinsk forløb 
 - Mave-tarmproblemer
 - Hormonelle problemer
 - Psykiske problemer 
 - Tankemylder
 - Angst


Kræftens bekæmpelse

Healing bliver mere og mere anderkendt og jeg tror ikke, vi skal langt ud i fremtiden før vi ser, at vi kommer til at bruge det meget mere, som et tilbud på nogle behandlingssteder.

Kræften bekæmpelse skriver bla. på deres hjemmeside:

"Reiki-healing kommer oprindeligt fra Japan, men er udbredt i resten af verden. Reiki-healeren kanaliserer universel livsenergi over i klienten ved at lægge sine hænder på patientens krop i bestemte fastlagte positioner.

Det skal bidrage til at aktivere patientens selvhelbredende kræfter.

En mindre undersøgelse med 16 kræftpatienter, som lige havde overstået kemoterapi viste, at reiki-healing var bedre til at mindske træthed end almindelig afslapning.

I et projekt støttet af Kræftens Bekæmpelse blev 15 kræftpatienter med forskellige diagnoser og sygdomsstadier tilbudt otte behandlingsgange hos en Reiki-healer.

Flere deltagere forklarede, at Reiki-healingen hjalp dem til at komme ud af en begyndende depression og til at få bearbejdet forskellige psykiske aspekter ved kræft.

Deltagerne oplevede, at de ved Reiki-behandlingen opnåede den mellemmenneskelige kontakt, som de havde savnet i det etablerede behandlingssystem.

Alle deltagerne oplevede, at det var rart at modtage Reiki-healing, og flere anså det som en god måde at drage omsorg for krop og sind på, imens de var i behandling for kræft"


Du kan læse mere om, hvad kræftens bekæmpelse skriver her.