Cuppingmassage

Cupping er en gammel behandlingsmetode, som har været brugt i Kina i mange år (Traditionel Kinesisk Medicin TCM), hvor man i stedet for at massage og trykke vævet, bruger vakuum til at suge vævet op. Vakuummet løsner bindevævet og øger blodcirkulationen i området.

Det er bl.a. med til at sætte gang i udrensningen af stagnerede affaldsstoffer, ophobet væske, stimulerer lymfesystemet og er god til at få muskler til at slappe af og lindre smerte.

Pga. udskilelse af affaldsstoffer fra kroppen kan du komme til at opleve kortvarig træthed, svimmelhed og hovedpine. Dette er et tegn på, at kroppen arbejder og det er derfor vigtigt at drikke vand før og efter en behandling. 

Oftest efterlader cupping mærker i huden, i form af blålige eller mørkerøde blodudtrækninger. Mærkerne kommer på grund af ophobning af affaldsstoffer eller blodstagnation. Mærkerne er kosmetiske og forsvinder igen.

Er du gravid, kræftpatient, nyligt opereret, har diskusprolaps, får blodfortyndende medicin eller har andre komplikationer bedes du informere os om det, så vi kan skabe de bedste rammer for dig.

Denne behandling er ren cupping, hvor cupper bliver sat på, og du ligger med dem på i ca. 20 min.

Vi anbefaler for det meste en kombibehandling med bindvævsmassage eller almindelig massage først.