Om Sara Hviid del Pin

Mit navn er Sara, og jeg er uddannet diplom Astrolog hos Claus Houlberg på Astrologisk Akademi 2022.

Inden mit studie kendte jeg ikke meget til astrologien ud over månefaserne og vidste, at Merkur i retrograd kan give problemer med elektronik. 
Jeg blev dog fuldstændig bidt af astrologien og læser pt. en overbygning af astrologien, som Esoterisk Astrolog, hvor jeg bliver færdiguddannet til november 2024. 

Esoterisk betyder indre - og det er det, jeg beskæftiger mig mest med. At hjælpe dig igang eller guide dig gennem din indre/spirituelle rejse. Jeg lægger også meget vægt på dine sensitive aspekter.

Jeg er selv skorpion sol, som betyder, at det at gå dybt falder mig naturligt. Det spirituelle og mystiske har altid været en del af mig som person.

Jeg glæder mig meget til at møde dig og se på hvilke særlige egenskaber, du har med dig i livet ♡

Andre har sagt følgende om Sara:

"Enormt empatisk og sætter altid andre før sig selv, dette går igen i hendes arbejde med astrologi, hvor hun virkelig sætter en stor ære i altid at være forberedt, dybt engageret og levere en god oplevelse for alle, uanset om man kender lidt, meget eller intet til astrologi inden."

"Sara er skøn og behagelig - super spændende oplevelse"
"Blev meget rørt og horoskopet blev læst højt for hele selskabet" 

"Læsning passede spot on, og jeg er blevet meget klogere på mig selv"

“Lige fået en læsning af Sara. Fantastisk oplevelse. Sara forklarede og fortalte i et nemt og forståeligt sprog. Var god til at gøre horoskopets indsigter nærværende i mit liv - Jeg kom fra sessionen med mere klarhed og forståelse for mig selv. En stor og varm anbefaling herfra.