Lydhealing

Klangbad
Klangbad er en smuk og anderledes form for lydhealing og kaldes for et “klangbad”, fordi man “bades” i instrumenternes lydbølger. De frembringer lydbølger, der transcenderer vores krop og får kroppens celler til at vibrere indeni. Klangens lyd kan bruges til at stilne sindet og hjælpe kroppen til at give slip og opnå en dyb form for afslapning.

Klanginstrumenternes vibrationer trænger så langt ind i vores krop og løsner for spændinger og kan genoprette balancen i kroppen helt ind på celleniveau. Kroppens celler, vibrerer nemlig med forskellige frekvenser og klangskålenes lyde genetablerer kroppens optimale frekvenser og bruges i dag som terapi mange steder rundt om i hele verden.

Når du kommer
Under et klangbad ligger du på en af vores lækre yogamåtter, og vi har både tæpper, yogapuder og øjenpuder, så du kan ligge så afslappet som muligt og bare tage imod. Med fokus på åndedrættet, synker du ind i en dyb meditation, og er det i forbindelse med en kakaoceremoni, vil man ofte opleve intensiviteten af kakaoen.

Der vil undervejs inddrages andre instrumenter, som er med til at løfte oplevelsen. Glæd dig til en anderledes og fantastisk stund med en healende lyd omkring dig ♡


Alle kan deltage

Det kræver absolut ingen forudsætninger at deltage hverken i kakaoceremonien eller klangbadet.

Du er velkommen, ligesom du er, og du behøver ingen erfaring for at kunne deltage.

Du kan både deltage i vores små hold på max 4 personer eller opleve det 1:1.