Kakao Ceremoni


Kakaoceremoni & Meditation

Vi slipper tiden for en stund og nyder en dejlig kop ceremoniel kakao med efterfølgende lydhealing fra lyden af tibetanske syngeskåle, krystalskåle, gong, vindklokke og regnstok. Oplevelsen er meget sanseligt og blid, som skaber en dyb og behagelig afspænding. 

Hvordan foregår en kakaoceremoni?
Kakaoceremonier kan gøres på mange forskellige måder, og der er ingen måder der er rigtige eller forkerte.  

Ceremonien kan opleves at være forskellig fra gang til gang.  

Når vi er landet, skriver vi hver især ned i vores notesbog/dagbog/papir, hvad vi ønsker mere af i livet, ønsker at give slip på, tiltrække mere af eller drømme for fremtiden. Det kan også være, at du bare har brug for at være. Det du skriver ned er dit, og der er ingen andre, som skal se det.

Vi får en kop lækker ceremoniel kakao, og hvis du ønsker at dele noget imens, vi drikker den, er du mere end velkommen til at byde ind.
Man bliver ofte overrasket over, hvor meget vi har tilfælles. Både i vores følelser, men også i vores måde at tænke på. Ved at dele, kan vi spejle os i hinandens tanker og oplevelser og lære fra hinanden.

Essensen i en kakaoceremoni er, at der skabes en stund til ro og nærvær i din krop og sind, og du får mærket efter, hvad du har brug for. Under ceremonien hjælper kakaoen dig med at komme ud af dit hoved og ned i din krop. Det er en meget personlig oplevelse, der påvirkes af, hvor du er henne i livet på nuværende tidspunkt.

Under en kakaoceremoni, kan man ikke gøre noget forkert. Det handler om at være tilstede i nuet med åbent sind og hjerte.

Efterfølgende ligger vi os godt tilrette, hvor du bliver taget med på en lydhealing fra lyden af tibetanske syngeskåle, krystalskåle, gong, vindklokke og regnstok. Oplevelsen er meget sanseligt og blid og skaber en dyb og behagelig afspænding. 

Til dem der har lyst slutter vi af med at trække engle- eller orakelkort. 


Hvad skal jeg medbringe:
Du må meget gerne møde op i behageligt tøj, som du føler dig godt tilpas og afslappet i. 

Tag gerne en notesbog og blyant med. Resten sørger vi for, så du skal ikke tænke på andet end at finde dig til rette.

Du får serveret kakao i sin reneste og rå form, der indeholder en masse gode næringsstoffer, og det siges at støtte os i at skabe en dybere kontakt til os selv og vores hjerte. Vi anbefaler, at du faster i 2-3 timer op til ceremonien for at få den fulde oplevelse af kakaoen. Da mælk forhindrer kroppen i at optage de virksomme stoffer i kakao, så undgå meget gerne mælkeprodukter op til ceremonien.

Er du gravid, på antidepressiv medicin eller har hjerteproblemer, så skriv gerne til os inden. Så får du nemlig serveret en kop med lavere kakaoindhold ♡

Du er velkommen - præcis som du er, og du behøver ikke have erfaring for at kunne deltage. Husk der ikke er noget du skal til en kakaoceremoni. Du skal bare komme, lige som du er ♡

 

Bonusinfo

Er der stor forskel på ceremoniel kakao og almindelig kakao?
Der er stor forskel på den ceremonielle kakao og det kakaopulver, du køber i butikkerne. Kakaoen, der benyttes i kakaoceremonier, er 100% rene og økologiske. Det betyder, at den består af uforarbejdet rå kakaobønnemasse. 

Da den normale kakaopulver er igennem en forarbejdningsproces, vil det naturlige kakaofedt fjernes helt eller delvist, hvor der tilsættes andre fedtstoffer og oftes også hvidt sukker. I forarbejdningsprocessen mister kakaopulveret desværre mange af sine gode næringsstoffer og egenskaber, som den ceremonielle kakao indeholder.

Første gang du smager ceremoniel kakao, vil du måske blive overrasket, da den rene, ceremonielle kakao har en helt anden intensitet, tykkere konsistens og en mere bitter smag.