Om røgelse

Hvid Salvie

Den hvide salvie plante vokser naturligt i de store, tørre områder af den sydvestlige del af Nordamerika. Urten har i flere århundreder været brugt af indianerne til at rense både rum, krop og sindet.

Hvid salvie fremmer positivitet og hjælper med at rense og løfte sindet og man siger, at den styrke kontakten til den åndelige verden.

Du kan bruge hvid salvie til, at fjerne negative og uønsket energier og rense dig selv eller rum. Så du giver plads til ny og ren energi i dit felt og rum.

Kan også bruges til rensning af dine krystaller eller krystalsmykker.

Hvordan kan den bruges: 
Når den hvide salvie tændes, så pustes ilden ud. Sådan at bundtet eller bladet kun gløder og afgiver røg - lidt ligesom en røgelsepind. 
Den kan lægges i et ildfast lille fade eller man kan få rundt med den og rense f.eks. huset.  

Palo Santo træ (røgelse)

Palo Santo er en magisk, special og helligt træ. Dette duftende træ er højt respekteret blandt shamaner og healere og har været brugt i hellige ritualer og til rensende formål i tusinder af år af indfødte i Sydamerika.

Navnet er spansk og betyder ’helligt træ’ og der siges at det har helbredende kræfter. Den er brugt i hellige ritualer og er derfor essentiel for hellige mennesker og shamaner

Traditionelt blev det brugt af Inkaerne, shamaner og medicinfolk til åndelig renselse, energiudrensning og healing.

Duften fra palo santo kan give dig en følelse af klarhed, ro og lykke. Den er rigtigt god at meditere med eller du kan bruge den inden eller efter.

Kan også bruges til rensning af dine krystaller eller krystalsmykker


Røgelse pinde (sælges i butikken/Webshop)

NIMI Premium er ayurvediske røgelsespinde, som er lavet udelukkende af rene naturmaterialer og er alle håndrullet.

De er lavet uden kunstige tilsætningsstoffer og ingen farvning.
De er nøje sammensat af forskellige opskrifter.

De er så autentiske at se på og de er pakket ind i så fint et stykke stof

Brændetiden for NIMI Røgelse er imellem 45-55 minutter

Root-Chakra Incense m/vetiver


Nimi Premium Ayurveda Røgelse til rodchakraet - jordforbindelse og samtidig energigivende.

Den indeholder: Vetiver, patchouli og cedertræ på en base af vetiver, cedertræ, kanel, patchouli-blade, jasminblomster, champakblade, mace, nellikeknopper, rosenknopper, muskatnød, citrongræs, citron, appelsinskal, saft fra benzentræer, Olibanum. , myrraharpiks og Labdanum-harpiks.Solar plexus Chakra m/Davana

Manipura er navle- eller solar plexus chakra. Det er placeret over navlen i maveområdet. Det virker på fordøjelsessystemet og det autonome nervesystem og følelsen af sig selv, dit eget centrum og styrke.

Den indeholder: Davana, cedertræ og patchouli på en base af vetiver, cedertræ, kanel, patchouliblade, jasminblomster, champablade, mace, nellikeknopper, rosenknopper, muskatnød, citrongræs, citron, appelsinskal. benzen træsaft, Olibanum harpiks, myrra harpiks og Labdanum harpiks.
 

Heart-Chakra Nimi m/kanel


Anahata er hjertechakraet. Den er placeret bag brystbenet i hjertehøjde. 
Det virker på kredsløbet, hjertet, lymfesystemet og er derfor ansvarlig for uselvisk kærlighed, følelsesmæssig varme og menneskelig forståelse.

Med kanelbark og kanelolie på bund af sandeltræ.

Intuition Chakra m/rosmarin, kamfer og cederolie.
Ajna er pandechakraet, som også kaldes det tredje øje. Det er placeret mellem øjenbrynene og virker på kontrollen af de endokrine kirtler og så på mental koncentration og subtilitet. 
Frankincense Nimi Premium røgelsespinde.
Ayurveda er rensende og afklarende. Med den gode Olibanum-, cedertræ og geraniumolie.Olibanum Nimi Premium Incense.


Olibanum er ideelle til meditation og afslapning.

Den 
Indeholder: Kolofonium, Olibanum- og patchouli i en base af vetiver, cedertræ, kanel, patchouliblade, jasminblomster, champablade, mace, nellikeknopper, rosenknopper, muskatnød, citrongræs, citron, appelsinskal, benzentræsaft, Olibanum-harpiks, myrraharpiks og Labdanum-harpiks.Lavender Nimi Premium Incense.
Afslappende og beroligende. Med lavendel, bergamot og Lavandula burnati på en base af forskellige urter og æteriske olier.
Jasmine Nimi Premium Incense.
Nimi Ayurveda jasminrøgelsen inkluderer udvalgte naturlige olier og komponenter af absolut jasmin æterisk olie, sammen med nogle æteriske olier fra naturlige råmaterialer, i en base af forskellige urter og formidler den autentiske smag næsten ren jasmin. 


Tearose Nimi Premium Incense.
Tearose står for renhed, glæde og kærlighed. Teerose indeholder højkvalitets Palmarosa-olie, citronella, Tee-blomsterekstrakt, geraniumolie og en nuanceret naturlig rosenolie, baseret på en urteformel.


Nag Champa
Nimi premium røgelsespinde er traditionelt håndlavede i henhold til gamle ayurvediske formler og de højeste kvalitetsstandarder. Kun 100% naturlige råvarer, olier og essenser bliver brugt.

Grundlaget for Nimi Premium Nag Champa røgelsespindene er en sød, aromatisk stenroseharpiks kombineret med duftende blomster baseret på sandeltræ


De indeholder ingen kemiske smagsstoffer, basismaterialer eller klæbestoffer