Betydning af Krystaller

T - Å

Tigerøjet

Tigerøje er en enormt kraftfuld krystal, som styrker dig i at handle og giver dig fokus, koncentration og opmærksomhed. Den kan også bruges mod bekymringer, og styrker dig til at komme videre og den er god, hvis du har udfordringer med selvværd, selvkritik og blokeret kreativitet.

Tigerøje kan være ekstra god til kvinder, da vi mærker meget vores omgivelser. Det i sig selv kan være en gave, men også dræende på samme tid.

Hvis du mærker energierne omkring dig og de dræner dig, og du lader andres energier påvirke dig, så brug tigerøjet. enten som smykke, lommesten eler i dit hjem.

Historie

Igennem historien har man ment, at Tigerøje vibrerede med energier der øgede held, penge og rigdom Blandt andet mente de indfødte i Amerika, at Tigerøje ikke kun ville tiltrække penge.

I Egypten blev den brugt som øje i flere guddommelige statuer og i Arabien troede man, at soldater kunne blive usynlige hvis de bar en Tigerøje i kamp.

I Japan mente man, at Tigerøje var symbol for et langt liv, da tigeren for dem er et guddommeligt dyr, som de troede kunne blive op til tusind år.

Chakra: Hara, solar plexus

Stjernetegn: Tvillingerne, tyren, løven

Rens: Vand, saltvand, røg


Tigerøjet jumbo: 150 kr.

Tigerøjet jumbo: 150 kr.

Tigerøjet kugler

Tigerøje er en enormt kraftfuld krystal, som styrker dig i at handle, og guider dig fremad som dit livs kompas.

Den giver dig fokus, koncentration og opmærksomhed, og leder dig hen mod dit mål. Den kan også bruges mod bekymringer, og styrker dig til at komme videre.

Tigerøje har en kraftfuld og positiv solenergi, som forbinder sig til dit Solar Plexus, Hara og Rod chakra. Med den får du bedre klarhed og overblik, og får skubbet al tvivl på afstand.

Chakra: Rod, Hara, Solar Plexus

Stjernetegn: Stenbuk, Tvilling, Løve

Rens: Røg, vand, saltvand

Pris styk: 114 kr.

Pris styk: 114 kr.

Tigerøjet poleret

Tigerøje er en enormt kraftfuld krystal, som styrker dig i at handle og giver dig fokus, koncentration og opmærksomhed.

Den kan også bruges mod bekymringer, og styrker dig til at komme videre. og den er god, hvis du har udfordringer med selvværd, selvkritik og blokeret kreativitet.

Tigerøje kan være ekstra god til kvinder, da vi mærker meget vores omgivelser. Det i sig selv kan være en gave, men også dræende på samme tid. Hvis du mærker energierne omkring dig og de dræner dig, og du lader andres energier påvirke dig, så brug tigerøjet. enten som smykke, lommesten eler i dit hjem.

Historie

Igennem historien har man ment, at Tigerøje vibrerede med energier der øgede held, penge og rigdom

Blandt andet mente de indfødte i Amerika, at Tigerøje ikke kun ville tiltrække penge.

I Egypten blev den brugt som øje i flere guddommelige statuer og i Arabien troede man, at soldater kunne blive usynlige hvis de bar en Tigerøje i kamp.

I Japan mente man,  at Tigerøje var symbol for et langt liv, da tigeren for dem er et guddommeligt dyr, som de troede kunne blive op til tusind år.


Chakra: Hara, solar plexus

Stjernetegn: Tvillingerne, tyren, løven

Rens: Vand, saltvand, røg


Har dem i en størrre str. også til 50 kr. 

Pris: 33 kr.

Pris: 33 kr.

Topas (Blå)

Blå Topas er kendt for at berolige, genoplade, helbrede, stimulere og omdirigere kroppens energier til det sted, hvor de kræves mest.

Det er en sten, der forbedrer tilgivelse og sandhed og bringer meget glæde, overflod, generøsitet og godt helbred.

Pris: 48 kr.

Pris: 48 kr.

Turmalin Kvarts (Poleret)

Denne Turmalin krystal renser og forstærker egne energier og beskytter mod negativitet. Den danner et kraftfuld skjold omkring dig, og afhængigt af hensigten, forstærker og returnere negative energier, eller konvertere den negative energi til positiv.

Giver jordforbindelse, styrker kroppens energifelt mod udefra skadelige miljømæssige påvirkninger. Dens befriende magt mod negativ energi kan bruges til at hjælpe os med at samle den nødvendige styrke, og afhjælpe negative eller fjendtlige relationer og situationer.

Afbalancerer yin / yang energier. Psykologisk, lindre selv-sabotage, skyggesider, harmoniserer meridianer, samt de subtile organer og chakraerne.

Priser fra: 24 kr.

Priser fra: 24 kr.

Turmalin (Sort)

Sort turmalin er en af mine yndlings krystaler, som jeg bruger på daglig basis. Turmalin kan fåes i mange farver og er virkelig unikt og kraftfuldt energiredskab.

Sort Turmalin er en kraftigst krystal, når det gælder beskyttelse. Den støtter dig også i at skabe jordforbindelse og på samme tid, en beskyttende væg rundt om dig. Hvis du er meget empatisk, vil du kunne blive stærkere i ikke, at lade andres energi, følelser m.m. dræne dig.

Som behandler, hvor jeg arbejder tæt sammen med mennesker, så bærer jeg næsten altid sort turmalin på mig (for det meste, som armbånd) når jeg arbejder. Den er en fantastisk støtte i ikke, at lade andre suge af min energi.

Jeg har lært fra en meget inspirende kvinde, at placere sort turmalin ved min hoveddør, for at blokere for negative energier i vores hjem, men også for, at rense os for de energier vi har samlet på os, mens vi var ude.

Pris: 45 kr.

Pris: 45 kr.

Turmalin kvarts spids

Sort Turmalin beskytter mod negativ energi. Når den Sorte Turmalin kombineres med Bjergkrystal forstærkes den beskyttende effekt.

Den styrker din fysiske krops evne til at modstå negativ energi, forsøg på energitiske angreb og uhensigtsmæssige miljøpåvirkninger.

Den opløser negative mønstre, der kan skade din personlige vækst. Samtidig afhjælper den blokeringer i dit eget energisystem, balancerer dine chakra og energibaner, løsner for spændinger og vender negative tanker til positive.

Turmalinkvarts harmoniserer dine energimedianer og øger dermed kroppens velvære, effektivitet og energiniveau. 


Chakra: Rod, krone

Stjernetegn: Vægten

Rens: Røg


Pris: 220 - 250 kr.

Pris: 220 - 250 kr.