Velvære

By Catherina

Beauty By Catherina

Slap fuldstændig af med denne skønne helkropsmassage, hvor du bliver forkælet fra top til tå. Du får en skøn afrensning af dit ansigt og en ansigtsmaske efter din hudtype. Når du ligger med masken, bliver resten af kroppen masseret.

Behandlingen sluttes af med en lækker serum og dagcreme til ansigtet, der bliver masseret let ind i huden. Der bliver brugt klangskål, dejlige dufte, varme i briksen - bare ren forkælelse.Pris:
610 kr. (80 min.)

________________________

Hot massage By Catherina

Kroppen bliver masseret med lunt olie, hvorefter opvarmede lavasten masseres med afstressende, rullende og blide bevægelser på kroppen. Varmen fra stenene breder sig langsomt til hele kroppen, trænger ind i musklerne og løsner spændinger.

Hot massage By C. afsluttes med en skøn ansigtsmassage, hvor der bliver brugt varme sten og lidt kølige saltkugler.
Super dejlig, når du trænger til ekstra varme og forkælelse.Pris:
475 kr. (60 min.)
550 kr. (75 min.)

________________________

Love By Catherina 

Denne dejlige behandling er inspireret af min smukke datter.
Begge dine ben bliver masseret godt igennem, hvor der er lagt fokus på dem og dine fødder. Din mave, brystben og décolleté bliver masseret i rolig bevægelser med lunt olie og det hele afsluttes med en skøn hals-, ansigts- og hovedbundsmassage.

Der bliver brugt klangskål, dejlige dufte, varme i briksen - ren kærlighed 

Der kan tilkøbes rygmassage.Pris:
510 kr. (70 min.)
580 kr. (80 min.)

__________________________

Luxury By Catherina

Synk ned i dig selv og lad tiden være din i 1 time og 45 min.

Du starter med at få en dejlig helkrops-velværemassage med dejlige olier fra top til tå. Der vil være varme i briksen, så du kan falde helt hen med lyden af afslappet musik.

Massagen vil blive afsluttet med en skøn japansk lifting. Du kan tilkøbe 15 min ekstra massage.

Ren energi til krop og sjælPris:
750 kr. (105 min.)
825 kr. (120 min.)

__________________________


Relax By Catherina


Til dig der har brug for at blive forkælet og slappe helt af- hvor tiden er din de næste 1,5 time. Hele kroppen bliver masseret igennem med lun olie og afsluttes med den skønneste nakke-, ansigts- og hovedbundsmassage, hvor der ikke bliver sparet på olien.

Der bliver brugt klangskål, dejlige dufte og varme i briksen - bare ren forkælelse.Pris:
690 kr. (90 min.)

__________________________

Stressless By Catherina

Stress fuldstændig af imens du bliver forkælet med denne skønne behandling. Der er lagt fokus på lange, rolige og langsomme strøg, der alt sammen beroliger dit nervesystem.

Der vil under behandlingen blive brugt 7 smukke, rå krystaller, der hvert er knyttet til dine Chakra. Disse smukke og skønne krystaller kan støtte dig med grounding, selvkærlighed, troen på egen kunnen, åbne op og se nye muligheder og styrke din kreativitet & flow.

Krone – Selenit
Tredje Øje – Ametyst
Hals – Akvamarin
Hjerte – Rosenkvarts
Solar Plexus – Gul Calcit 
Hara –karneol
Rod – Sort ObsidianPris:
460 kr. (65 min.)

660 kr. (90 min)
-m/healing__________________________

Velværemassage By Catherina

Stress helt af med denne velværemassage, hvor alle sanserne bliver stimuleret. Hele kroppen bliver masseret og den afsluttes med en skøn ansigt- og hovedbundsmassage.

Der bliver brugt varme sten til kroppen, ametystrulle til ansigtet, klangskål, dejlige dufte, varme i briksen og bare en helt igennem dejlig behandling.Pris:
450 kr. (60 min.)
495 kr. (75 min.)